Εισαγωγή στην λογική της κβαντομηχανικής - Φιλιππή, Άννα (2015)
Η παρουσα εργασια ειναι μια εισαγωγη στην θεωρια των καλουμενων ορθο-modular δικτυωτων η οποια προκυπτει απο την μαθηματικη θεωρια της κβαντομηχανικης.