Τοπική ανάπτυξη και παγκόσμια δίκτυα συνεργασίας σε αγροκτηνοτροφικές δραστηριότητες. - Campos Mora, Esther (2015)
Το οικολογικό κίνημα.Μια σύγκριση μεταξύ δύο οικολογικών δικτύων,τουWWOOF και του ΕCO-VILLAGES.Μελέτη περίπτωσης σε ένα αγρόκτημα του WWOOF στη Λέσβο.