Η κοινωνική ενσωμάτωση των οικονομικών μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και η ένταξη των παιδιών τους στο σχολείο : η περίπτωση σε αστικές περιοχές του δήμου Λέσβου - ΠΑΤΙΝΙΩΤΟΥ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (2015)
ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΉΧΘΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.