Η παράκτια ζώνη του νομού Έβρου: εκτίμηση της οικολογικής κατάστασης και εφαρμογή μεθόδων ολοκληρωμένης διαχείρισης - Λαγουτάρη, Ελένη - Γεώργιος (2015)
Η παρούσα εργασία προσδιορίζει την οικολογική κατάσταση και εφαρμόζει μεθόδους Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παράκτια ζώνη του νομού Έβρου.