Εφαρμογή των παραγότων φόρτισης του vollenweider για την ανάπτυξη ευτροφικών επεισοδίων σε παράκτιο οικοσύστημα: η περίπτωση του κόλπου Καλλονής νήσου Λέσβου - Αφουξενίδου, Δέσποινα - Γεώργιος (2015)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η εφαρμογή των παραγόντων φόρτισης του Vollenweider για την ανάπτυξη των ευτροφικών επεισοδίων στο κόλπο της Καλλονής καθώς και η εφαρμογή διαχειριστικών σεναρίων στην περιοχή μελέτης.