Μετρήσεις αλατότητας στον κόλπο της Γέρας σε περιοχές υποθαλάσσιων αναβλύσεων γλυκού νερού - Παπαδοπούλου, Λητώ - Κωνσταντίνος (2015)
Σκοπός της παρουσας εργασίας είναι η διερεύνηση του κόλπου Γέρας στο νησί της Λέσβου και συγκεκριμένα των περιοχών Αγίας Μελάνης και των Θέρμων Λουτρών. Στόχος είναι η διερεύνηση των επιπτώσεων αναβλύσεων γλυκού νερού στις μετρήσεις αλατότητας και της θερμοκρασίας στη γύρω θαλάσσια περιοχή.