Marketing plan στον τουρισμό: μελέτη περίπτωσης του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, Starwood Ελλάς - Πάστερνακ, Ιάκωβος (2015)
Πώς το Marketing Plan μπορεί να επηρεάσει την πολιτική που ακολουθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις, είδικα στον ξενοδοχειακό κλάδο.