Οι προοπτικές της γενικής αεροπορίας ως ειδική μορφή τουρισμού - Πουλάκη, Ιουλία - Μιχαήλ (2015)
Η παρούσα εργασία πραγματεύεται τις προοπτικές της γενικής αεροπορίας ως ειδική μορφή τουρισμού και τη συμβολή της τόσο στον τουρισμό της Ελλάδας όσο και στην περιφερειακή ανάπτυξη. Η εμπειρική τεκμηρίωση των θεωρητικών υποθέσεων επήλθε μέσω πρωτογενούς έρευνας με ερωτηματολόγιο στους έλληνες χειριστές αεροσκαφών γενικής αεροπορίας αλλά και σε δευτερογενή στοιχεία αναφορικά με την εν λόγω δραστηριότητα.