Μέτρηση ικανοποίησης από παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού: μελέτη περίπτωσης ελληνικού κολλεγίου - Τζιώτζιου, Κωνσταντίνα (2015)
Η εργασία αυτή ως μια προσπάθεια εσωτερικής αξιολόγησης του ελληνικού κολλεγίου έχει στόχο να διερευνήσει την ικανοποίηση των εκπαιδευτικών και των μαθητών από τις υπηρεσίες που παρέχονται στο εν λόγω κολλέγιο.