Στρατηγικές marketing ελληνικών εταιρειών yachting - Χέλιου, Αικατερίνη (2015)
Στόχος της εργασίας είναι να παρουσιάσει μία ειδική μορφή τουρισμού, το yachting και τη χρησιμότητα του τουριστικού marketing σ’αυτή την ειδική μορφή.