Αειφόρες πρακτικές στην ελληνική φιλοξενία: μελέτη περίπτωσης ξενοδοχείου ΕΙΡΗΝΗ 3*, χρήση πρακτικών στο παρελθόν και στο μέλλον - Χανδρή, Αγγελική (2015)
Στην παρούσα διπλωματική, θα αναπτυχθούν οι λόγοι για τους οποίους είναι επιτακτική η αειφόρος ανάπτυξη, τι σημαίνει και με ποιούς τρόπους την επιτυγχάνουμε. Επικεντρωνόμαστε α) στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, εστιάξοντας στον ιαματικό τουρισμό. β) στην χρησιμοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ιδιαίτερα στη γεωθερμία και στα φωτοβολταϊκά συστήματα.