Προβολή των τουριστικών προορισμών της Ελλάδας και της Τουρκίας από μη ιδιωτικούς φορείς μέσω internet - Πετρά, Τσαμπίκα (2015)
Η εργασία αυτή παραθέτει στοιχεία για την εξέλιξη της τεχνολογία, το internet και τη συμβολή του στην τουριστική βιομηχανία. Στη συνέχεια αναλύει το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας και της Τουρκίας αντίστοιχα, μελετώντας στοιχεία προσφοράς και ζήτησης για τις δύο χώρες. Τέλος αξιολογεί τις μη ιδιωτικές ιστοσεκίδες των δύο χωρών, εξάγοντας συμπεράσματα για την επικρατούσα κατάσταση