Επιχειρησιακή αξιολόγηση πρόβλεψης κινδύνου και συμπεριφοράς πυρκαγιών για τη νήσο Λέσβο - Κλειδαράς, Βασίλειος - Μιχαήλ (2015)
Αξιολόγηση της συμπεριφοράς δασικών πυρκαγιών για τη νήσο λέσβου με τη βοήθεια cloud εφαρμογών.