Χωρικές διαστάσεις της κοινωνικής ζωής των ατόμων με αναπηρία: η περίπτωση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη Λέσβο - Νουλέλλη, Στυλιανή (2015)
Στην εργασία ερευνάται πως τα άτομα με κινητικά προβλήματα στη Λέσβο και ιδιαίτερα στην πόλη της Μυτιλήνης αντιλαμβάνονται την αναπηρία τους σε σχέση με το χώρο. Πραγματοποιήθηκε έρευνα με ημιδομημένες συνεντεύξεις