Ανάπτυξη βάσης γεωγραφικών δεδομένων για τη διαχείριση κινδύνων στην Αχαϊα - Αγουρόγιαννης, Παναγιώτης - Νικόλαος (2015)
Δημιουργία Βάσης Γεωγραφικών Δεδομένων για την μελέτη και απεικόνιση φυσικών κινδύνων στο νομό Αχαίας με την χρήση των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και Δορυφορικής Τηλεπισκόπησης (Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική).