Δημιουργία βάσης δεδομένων για την υποστήριξη της επέκτασης των οικισμών - Παπαχρυσού, Αγγελική - Δημήτριος (2015)
Η μεταπτυχιακή διατριβή αφορά τη δημιουργία βάσης δεδομένων για την υποστήριξη επέκτασης των οικισμών. Περιοχή μελέτης είναι ο πρώην Καποδιστριακός Δήμος της Μυτιλήνης. Τέλος, γίνεται η αξιολόγηση του υφιστάμενου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) της Μυτιλήνης.