Επαναπροσδιορίζοντας τα όρια: κοινωνικές σχέσεις μεταναστών, μεταναστριών και "τοπικού πληθυσμού" στη Λέσβο - Ανδρίκος, Παναγιώτης - Ιωάννης (2015)
Η εργασία ασχολίται με τις κοινωνικές σχέσεις μεταναστών και τοπικού πληθυσμού της Λέσβου και πως αυτές οι σχέσεις(κοινωνικά όρια) αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου και την αλλαγή των συνθηκών.