Η προβολή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό - πολιτιστικές πολιτικές από τη σκοπιά της διαπολιτισμικότητας - Κολτσίδα, Λαμπρινή Μαρίνα (2015)
Σκοπός της παρούσης εργασίας είναι η διερεύνηση του βαθμού εμπλοκής και ανταπόκρισης της ελληνικής εξωτερικής πολιτιστικής πολιτικής σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης και διαπολιτισμικότητας που απώτερο στόχο έχει τη διαχείριση και προβολή του ελληνικού πολιτιστικού κεφαλαίου στο εξωτερικό