Παραγωγή ντοκιμαντέρ με τίτλο The peacekeepers και θέμα τους κυανόκρανους του ΟΗΕ και το πολιτικό πρόβλημα της Αμπχαζίας - Λεοντάρη, Ειρήνη (2015)
Η Αμπχαζία, το Δυτικότερο τμήμα της πρώην Σοσιαλιστικής Γεωργίας,ζητάει την αυτονομία της ως κράτος από τη διεθνή κοινότητα το 1993.Το γεγονός αυτό γίνεται η αφορμή για να ξεσπάσει ένας εμφύλιος πόλεμος.Οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ στην Αμπχαζία είναι υπευθυνοι για τη διατήρηση της ειρήνης μεταξύ των Αμπχαζιανών και των Γεωργιανών.Ταυτόχρονα όμως είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης Αμπχαζιανής πραγματικότητας.1200 στρατιωτικοί παρατηρητές της αποστολής UNOMIG, δίνουν τη δικία τους καθημερινή προσπάθεια για μία ευκαιρία στην ειρήνη.