Σχεδιασμός και παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού για το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου - Ελευθερίου, Μαρία (2015)
Μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μουσεία του 21ου αιώνα είναι η άύξηση των επισκεπτών τους μέσω της οποίας επιδιώκεται να διασφάλιστεί η βιωσιμότητα τους μελλοντικά και η παράλληλη προσφορά μιας ευχάριστης και ποιοτικής εμπειρίας επίσκεψης όπου η εκπαιδευση θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ψυχαγωγία. Πάνω σε αυτόν τον ιδεολογικό άξονα στηρίζεται η δημιουργία και διεξαγωγή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων εκ μέρους των μουσείων. Συνηθέστερη μορφή εκπαιδευτικών δράσεων των μουσείων είναι τα εκπαιδευτικά προγράμματα.