Οι μουσουλμάνοι της Θράκης στα Ελληνικά Μ.Μ.Ε.: επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη στις 8 Μαϊου 2004 και η μεταβολή στην κάλυψη των Ελληνικών μέσων - Δροσίδου, Κωνσταντινιά (2015)
Κατά καιρούς το περιεχόμενο των μέσων επηρεάζεται από διάφορα περιστατικά. Η επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη το Μάη του 2004 αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός τόσο για την Ελλάδα όσο και τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής. Εδώ παροσιάζεται η μεταβολή στην κάλυψη των μέσων με θέματα που αφορούν τη μειονότητα και η οποία προκλήθηκε από την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού.