Εφαρμογή τεχνολογίας RFID με τη βοήθεια της πλακέτας ανοιχτού λογισμικού Arduino - Κολυφάς, Παναγιώτης (2015)
Δημιουργία ενός συστήματος ασφαλείας χρησιμοποιώντας την πλακέτα ανοιχτού λογισμικού Arduino και της τεχνολογίας RFID. στο κείμενο αναλύονται οι τεχνολογίες αυτές σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.