Ιστορία και ιδεολογία στην ελληνική διαφήμιση: η τηλεοπτική διαφήμιση στις δεκαετίες 1960-1970 - Πασχαλίδου, Ελευθερία (2015)
Η παρούσα εργασία μελετά την ιστορία και την ιδεολογία των ελληνικών τηλεοπτικών διαφημίσεων στις δεκαετίες 1960 -1970.