Δημιουργία πρότυπου αναχώματος για τη προστασία διαδικτυακών εφαρμογών - Μαυροφίδης, Εμμανουήλ (2015)
Το πρότυπο ανάχωμα το οποίο δημιουργήθηκε αποτελεί ένα εργαλείο προστασίας ευπαθών διαδικτυακών εφαρμογών. Για την ανάπτυξή του χρησιμοποιήθηκε PHP, MySQL, jQuery. Στην ανάπτυξη του αναχώματος δόθηκε βάρος στην υλοποίηση νέων αλγορίθμων προστασίας των διαδικτυακών εφαρμογών, λαμβάνοντας υπόψη μια πλειάδα ευπαθειών. Παράλληλα βάρος δόθηκε στην όσο το δυνατόν πιο εύκολη χρήση του αναχώματος από οποιονδήποτε χρήστη.Κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης του αναχώματος, αρκετές από τις αρχικές παραδοχές αναθεωρήθηκαν, ενώ στο στάδιο των δοκιμών και της αξιολόγησης, έγιναν εμφανή τα μειονεκτήματα κάποιων λύσεων που επελέγησαν και τα πλεονεκτήματα άλλων εναλλακτικών προοπτικών.