Σχεδιασμός και υλοποίηση δίγλωσσης διαδικτυακής εφαρμογής για την προβολή και ανάδειξη των οθωμανικών μνημείων της Λέσβου - Εγγλέζου, Μαρίνα - Μιχαήλ (2015)
Περιλαμβάνει τα σημαντικότερα οθωμανικά μνημεία της Λέσβου