Δημιουργία διαδικτυακού τόπου προσβάσιμης διαδραστικής τηλεόρασης με τεχνολογίες SMIL - Μπαφαλούκας, Γεώργιος (2015)
Δημιουργία διαδικτυακού τόπου προσβάσιμης διαδραστικής τηλεόρασης με τεχνολογίες SMIL.