Δημιουργία ιστοτόπου αξιολόγησης μαθημάτων και διδασκόντων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - Μηνά, Ευδοξία (2015)
Το διαδίκτυο προσφέρει πλέον τη δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης των διδακτικών διαδικασιών, δίνοντας σαφή εικόνα στους διδάσκοντες για την ανταπόκριση των μαθητευομένων στη διδασκαλία. Η εφαρμογή παρέχει τόσο τη δυνατότητα αξιολόγησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας από τους εκπαιδευόμενους, όσο και την αναλυτική προβολή των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης καθώς και την διαχείριση των πληροφοριών από τους διδάσκοντες. Σκοπός της εργασίας είναι να παρέχει στους φοιτητές μια εύχρηστη και ελεγχόμενη γραφική διεπαφή για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και στους διδάσκοντες μία συνολική εικόνα για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου, καθώς και πληροφορίες για τις θέσεις των εκπαιδευομένων σε επιμέρους τμήματα της διαδικασίας αυτής. Η αξιολόγηση εμφανίζεται ανώνυμα στους διδάσκοντες, είναι προαιρετική και προγραμματιστικά ελέγξιμη , κατοχυρώνοντας έτσι την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Ο διδάσκων έχει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου των στοιχείων της αξιολόγησης, όπως τις ημερομηνίες που θα είναι αυτή διαθέσιμη, τη δυνατότητα μεταβολής, διαγραφής ή προσθήκης νέων ερωτήσεων, στατιστικά διαγράμματα για κάθε ερωτηματολόγιο και ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας των ερωτηματολογίων που τον αφορούν.