Gonzo Comics: ο Hunter S. Thompson και ο κοινωνικός και μελλοντολογικός σχολιασμός στο Transmetropolitan του Warren Ellis - Κατηρτζόγλου Καββαδίας, Μιχάλης (2015)
Το θέμα της εργασίας είναι η ανάλυση του κοινωνικοπολιτικού και μελλοντολογικού σχολιασμού στη σειρά κόμικ επιστημονικής φαντασίας Transmetropolitan και η σύνδεση της με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Hunter S. Thompson, έναν από τους πιο καυστικούς σχολιαστές της Αμερικάνικης πολιτικής και πρωτοπόρο στο χώρο της επονομαζόμενης «Νέας Δημοσιογραφίας».