Δημιουργία υλικού για την καταγραφή υποδομών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη στην πλατφόρμα του Google Earth - Μαρία, Κόιμα (2015)
Η εργασία περιλαμβάνει την μοντελοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, σύμφωνα με την τοποθεσία τους έως και το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010. Στο γραπτό μέρος περιγράφονται τα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, το Google Earth, το πρόγραμμα Google Sketch Up, στο οποίο υλοποιήθηκε η εφαρμογή, καθώς και ο τρόπος εργασίας για την κατασκευή των τρισδιάστατων μοντέλων.