Making of ταινίας μεγάλου μήκους - Χαριτόπουλος, Χρήστος - Α.; Μαντζιαφός, Δημήτριος - N. (2015)
Η πτυχιακή αυτή διατριβή έχει ώς θέμα το making of της ταινίας μεγάλου μήκους "Λίστα Γάμου". Δηλαδή τη καταγραφή της διαδικασίας κινηματογράφισης της παραπάνω ταινίας. Η συγκεκριμένη πτυχιακή διατριβή αποτελεί, εκτός απο μια διαφημιστική ταινία, και ένα ντοκιμαντέρ για το πως γυρίστηκε η ταινία "Λίστα Γάμου." Ένα οπτικοακουστικό έργο που πραγματεύεται τεχνικά θέματα που προκύπτουν κατά τη κινηματογράφιση μιας ταινίας.