Αξιολόγηση ευχρηστίας δικτυακών τόπων - Σταύρου, Ευθύμιος (2015)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία αναφέρεται στην ευχρηστία των δικτυακών τόπων. Επιχειρεί μια σύντομη αναφορά στα σημεία ευχρηστίας, των τεχνικών για την διασφάλισή καθώς και των κριτηρίων για την αξιολόγησή. Η εργασία περιλαμβάνει με την μορφή μελέτης περίπτωσης, την αξιολόγηση ευχρηστίας των δικτυακών τόπων των Ελληνικών ΑΕΙ με βάση μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια.