Φιλοσοφία & περιβάλλον: η δημιουργία συνείδησης ως μέσο ανάπτυξης αρετής, για τη διάσωση του ανθρώπου και του περιβάλλοντος - Κομπατσιάρης, Γιάννης (2015)
Η εργασία αυτή πραγματεύεται τη διάσωση του περιβάλλοντος και του ανθρώπου μέσα από τη δημιουργία συνείδησης και την ανάπτυξη Αρετής, και εξηγεί πως μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί.