Προσομοίωση επιφανειακής ροής υδάτων με ταυτόχρονη μεταφορά ιζημάτων σε κλίμακα λεκάνης απορροής - Μπίρμπα, Χριστίνα (2015)
Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία μελετά την προσομοίωση της επιφανειακής ροής των υδάτων στην περιοχή της Ερεσού, με ταυτόχρονη μεταφορά ιζημάτων σε κλίμακα της συγκεκριμένης λεκάνης απορροής.