Εκτίμηση ποσοτήτων υγρών αποβλήτων από τουριστικά καταλύματα κατά την τουριστική περίοδο του έτους 2013 στη νήσο Σκόπελο - Θεολόγου, Γεώργιος (2015)
Στην παρούσα εργασία γίνεται μια εκτίμηση των ποσοτήτων των υγρών αποβλήτων που παρήχθησαν το έτος 2013 στη νήσο Σκόπελο, μια αναφορά στην κατάλυξη τους και μια σύγκριση των λυμάτων των μόνιμων κατοίκων πουκαταλήγουν στην ΜΕΥΑ Σκοπέλου.