Σύγκριση ποσοτικών μεθόδων για την επιλογή περιοχών προτεραιότητας για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας: η περίπτωση της Κρήτης - Στυλογιάννη, Κατερίνα (2015)
Σκοπός της εργασίας είναι: 1) να καθορίσει περιοχές, που πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη διατήρησή της βιοποικιλότητας τους, στη βάση διαφορετικών κριτηρίων καθώς και περιοχές συμπληρωματικού πλούτου στην Κρήτη, 2) να εξετάσει την γεωγραφική σύμπτωση μεταξύ αυτών, 3) να εξετάσει αν η συμπληρωματικότητα θα λειτουργούσε καλύτερα αν γένη και οικογένειες χρησιμοποιούνταν αντί των ειδών και 4) να συζητήσει την επιτυχία αυτών των ποσοτικών μεθόδων στην αντιπροσώπευση της ποικιλότητα; των φυτών της Κρήτης.