Διαχείριση αποβλήτων στις βιομηχανίες κονσερβοποιίας του νομού Ημαθίας - Φλέγγα, Χριστίνα (2015)
Στους σπουδαιότερους τομείς «παραγωγής» βιομηχανικών αποβλήτων ανήκει και η κονσερβοποίηση φρούτων, ένας παραγωγικός τομέας που είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος στον νομό Ημαθίας. Στην παρούσα εργασία λοιπόν, θα αναλύσουμε τον τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων αυτών των βιομηχανιών τα οποία επεξεργάζονται κυρίως ροδάκινα και θα συμπεράνουμε αν και κατά πόσο αυτές διαχειρίζονται σωστά τα απόβλητα τους και ως συνέπεια, κατά πόσο μολύνουν την περιοχή και τους αποδέκτες τους.