Ο περιβαλλοντικός λόγος των πολιτικών αρχηγών στην ελληνική βουλή στις προγραμματικές τους δηλώσεις, 1993-2009 - Καψάλης, Ματθαίος (2015)
Σε αυτή την εργασία αναλύουμε το λόγο των πολιτικών αρχηγών στις προγραμματικές τους δηλώσεις στη Βουλή την περίοδο 1993-2009 και γίνεται μια ποσοτική καταμέτρηση του ενδιαφέροντος για το περιβάλλον καθώς και μια ανάλυση του τι έχουν προτείνει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του.