Χρονικές διακυμάνσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο κτίριο Ξενία Α του Τμήματος Περιβάλλοντος - Καλοφωλιάς, Μάρκος (2015)
Η παρούσα πτυχιακη εργασία επικεντρώνεται στην καταγραφή των τιμών της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο κτίριο ξενία α του τμήματος περιβάλλοντος,σε διάρκεια 27 ημερών μετρήσεων.Σκοπός της εργασίας ειναι η παρατήρηση της διαχρονικής εξέλιξης του υποβάθρουτης γυρω περιοχής καθώς και εύρεση συσχέτησης των αποτελεσμάτων της διακύμανσης της ακτινοβολίας με καιρικά φαινόμενα όπως η βροχόπτωση. Σαφές συμπέρασμα της εργασίας ειναι οτι τα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας παρουσιάζονται αρκετά αυξημένα κατα τις ημέρες με βροχόπτωση.Αξιοσημείωτο ειναι οτι σε καμίια μέρα μετρήσεων δεν ξεπεράστηκαν τα θεσμοθετημένα απο την ελληνική νομοθεσία όρια ασφαλούς έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.