Χρήση αγροπεριβαλλοντικών δεικτών για την εκτίμηση της αειφορίας των αγρο-οικοσυστημάτων: η περίπτωση της Κρήτης - Ξυλούρη, Θεοφανή (2015)
Συγκριτική αξιολόγηση του επθιπέδου αειφορίας σε διοικητικό επίπεδο, με τη χρήση δέσμης αγροπεριβαλλοντικών δεκτών, συνδιάζοντας τους τρεις πυλώνες της.