Εκτίμηση επιπτώσεων από την κλιματική μεταβολή στην ορνιθοπανίδα της Ελλάδας - Παναγοπούλου, Θωμαή- Μαρίνα (2015)
Η εργασία εξετάζει κατά πόσο η κατανομή των πτηνών της Ελλάδας θα επιρεαστεί από τη κλιματική μεταβολή