Ανάλυση εξωτερικών διαδρομών απορριμματοφόρων Νήσου Λέσβου - Καλιακάτσος, Ανδρέας (2015)
Στο παρόν κείμενο στόχος είναι να εξεταστούν ορισμένα σενάρια με τη χρήση λογισμικού βασισμένου στα συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών, έτσι ώστε να φανεί πιο θα είναι το καλύτερο σενάριο για την μεταφορά των απορριμμάτων από τους Δήμους του νησιού στο νέο Χ.Υ.Τ.Α. στη θέση της Κλεφτόβιγλας.