Χρήση τεχνητών υγροβιότοπων κατακόρυφης ροής για την επεξεργασία αστικών λυμάτων - Αραπογιάννης, Δημήτρης (2015)
Κατασκευή και λειτουργία τεχνητών υγροβιότοπων κατακόρυφης ροής πιλοτικής κλίμακας για την απομάκρυνση ρύπων από αστικά λύματα όπως το χημικά απαιτούμενο οξυγόνο, τα αιωρούμενα στερεά, τα αμμωνιακάκαι τα νιτρικά