Uncle Vanya - Mikhalkov-Konchalovskii, Andrei; Mikhalkov-Konchalovskii, Andrei; Bondarchuk, Sergei, 1920-1994; Kupchenko, Irina Petrovna, 1948- (Art Free, 2006)
Ο συνταξιούχος καθηγητής Αλεξάντρ Βλαντιμίροβιτς Σερεμβριάκοφ έχει επιστρέψει στο κτήμα του όπου ζει μαζί με την όμορφη γυναίκα του Γελένα. Το κτήμα αρχικά ανήκε στην πρώτη του σύζυγο που έχει πεθάνει, ενώ η μητέρα και ο αδελφός της ζουν και το εκμεταλλεύονται.