Vengeance is mine - Imamura, Shohei 1926-2006; Ogata, Ken 1937-2008 (Art Free, 2006)
"Μέσα από αναφορές του παρελθόντος, ο Ογκάτα αποδίδει τον χαρακτήρα ενός εργάτη και ασήμαντου απατεώνα, ο οποίος αφού σκοτώνει δύο από τους συναδέλφους του επιδίδεται σε ένα ψυχοπαθητικό ξεφάντωμα βιασμού και δολοφονίας. Παραπλανώντας την αστυνομία και την κοινωνία, ο πασίγνωστος Γιαπωνέζος βασιλιάς του εγκλήματος πλασάρει τον εαυτό του ως καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Κιότο, με μόνο στόχο να βρεθεί μπλεγμένος με μια ξενοδόχο και τη διεστραμμένη μητέρα της". - Περίληψη από το κιβώτιο.