Science is fiction : - Painleve, Jean (British Film Institute, 1927)
Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει τα πιο γνωστά έργα του Jean Painleve, ο οποίος υπήρξε πρωτεργάτης των επιστημονικών ταινιών. Το 2001 ανατέθηκε στο μουσικό συγκρότημα Yo La Tengo η σύνθεση νέας μουσικής για τις ταινίες του Jean Painleve. Το set των δύο dvd παρουσιάζει για πρώτη φορά την μουσική των Yo La Tengo μαζί με τις ταινίες του Painleve