Pulp fiction - Tarantino, Quentin; Tarantino, Quentin; Travolta, John, 1954-; Jackson, Samuel L.; Thurman, Uma; Keitel, Harvey; Arquette, Rosanna, 1959-; Willis, Bruce, 1955- (Miramax Films, 1994)
Δύο σκληροί εκτελεστές με φιλοσοφικές ανησυχίες. Ένας αποτυχημένος πυγμάχος που προσπαθεί να πιάσει την καλή. Μια κακομαθημένη καλλονή εθισμένη στην κοκαΐνη. Ένα ζευγάρι ληστών που αγαπιούνται τρελά.