The Da Vinci code - Howard, Ron, 1954-; Hanks, Tom (Columbia Pictures, 2006)
Ακολουθήστε τον ειδικό των συμβόλων Ρόμπερτ Λάνγκτον και την κρυπτολόγο Σοφί Νεβό, στην αγωνιώδη αναζήτησή τους για τη λύση ενός μυστηριώδους φόνου, αλλά και στην αποκάλυψη ενός μυστικού της εποχής του Χριστού που κρατήθηκε κρυφό για 2000 χρόνια.