The planets (BBC science series, 1999)
"Ένα ταξίδι στο διάστημα. Η ιστορία των διαστημικών αποστολών στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και όλες οι τελευταίες ανακαλύψεις". - Περίληψη από το κιβώτιο.