Dinosaur planet - Lespinois, Pierre de (Discovery Communications Inc., 2003)
"Απολαύστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο των θρυλικών δεινοσαύρων! Αυτή η εντυπωσιακή σειρά αναπλάθει παραστατικά το περιβάλλον και... την καθημερινότητά τους και σας αφηγείται τις προσωπικές τους ιστορίες". - Περίληψη από το κιβώτιο.