Annie Hall - Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Keaton, Diane (MGM Home Entertainment Inc., 2006)
Ό Άλβι Σίνγκερ, ένας πετυχημένος κωμικός, γνωρίζει και ερωτεύεται τη χαριτωμένη Άνι Χολ, μια ανερχόμενη τραγουδίστρια. Ο Άλβι βοηθάει την Άνι να ανακαλύψει τον εαυτό της και να καταλάβει τι πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή της. Όμως εκείνη αποφασίζει ότι το μέλλον της βρίσκεται μακριά από τον Άλβι και έτσι τον εγκαταλείπει αποφασισμένη να δοκιμάσει την τύχη της στο Λος Άντζελες.